Председателят на КРИБ в Перник Георги Милев на среща с новите депутати в града

Председателят на управителния съвет на КРИБ Перник – Георги Милев – се срещна днес с депутатите от „Продължваме промяната“ Юлия Иванова и  от  „Демократична България“ Зарница Стратиева, съобщиха до ZaPernik.com от организацията на бизнесмените в града.

Георги Милев представи пред гостите от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ дейностите на КРИБ Перник като поясни, че КРИБ е най-голямата бизнес организация в региона. В нея членуват над 40 фирми, които осигуряват работа на стотици хиляди жители на областта.

„Ние като представители на работодателска организация се стремим да си партнираме и да предоставяме експертна помощ на всички политически сили с цел област Перник да е по-добро място за правене на бизнес“, каза Милев.

По време на срещата Георги Милев обсъди с депутатите проблемите и търсенето на възможности за връщане на Регионалната инспекция по околната среда и водите – Перник и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ – Перник обратно в гр. Перник. Засегнат беше и проблема с водоснабдяването на гр. Радомир.

Председателят на управителния съвет на КРИБ в Перник изрази готовност срещите на депутатите и представителите на бизнеса да бъдат регулярни, по-чести както и им пожела успех като народните представители в 47-ото Народно събрание. Милев вярва, че това ще доведе до постигане на реални резултати и до просперитета на бизнеса и обществото.

Коментари

коментара