Село Драгичево в помощ на пернишката болница

1750 лева е сумата, която събра Благотворителният базар за Коледни вълшебства в с. Драгичево, съобщи до zapernik.com кметът на селото Виктор Викторов.

По желание на медиците в инфекциозно отделение в МБАЛ „Рахила Ангелова“ парите да бъдат оползотворени за извършване на ремонтни дейности в един от кабинетите в отделението, който се намира в окаяно състояние.

Ще бъдат закупени и 25 бр. балон маски за нуждите на отделението. Още в утрешния ден ще започнат и същинските ремонтни дейности.


Още веднъж изказваме своята признателност към всички граждани и институции, които се включиха в нашата кауза. Благодарим на кмета на с. Драгичево Виктор Викторов, че откликна на нашата идея, обезпечи материалите и ни подкрепяше безрезрвно в начинанието. Благодарим на НЧ „Пробуда“-1922 и на всички добротворци, които сътвориха коледните вълшебства. Перничани още веднъж доказаха, че притежават огромни сърца. А най-хубавото е, че успяхме в тези тежки времена, да вдъхнем позитивизъм на медиците в Инфекциозно отделение, казват организаторите на базара.

Коментари

коментара