Антония от Перник се нанесе да живее в палат

Антония Петрова – Батинкова, която стана известна като най-оспорваната Мис България от Перник, грее от щастие. Откакто се раздели с руснака Бередин, омъжи се отново и роди син, Антония изглежда повече от щастлива.

Миската обикаля постоянно света със семейството си, коригира носа си, а съвсем отскоро се похвали и с нова огромна къща.

Именно в новото си имение, семейство Батинкови са заснели и тазгодишната си коледна фотосесия до огромна естествена елха. Имотът носи напудреното име Casa Fortuna Batinkovi. Антония се хвали в социалната мрежа, че това е най-съвършеният за тях дом, изцяло по техен дизайн и вкус.

В новата коледна фотосесия на семейството, Антония от Перник е като истинска кралица – почти съвършена.

Ето какво пише тя за приятели и последователи:

„За нас, семейство Батинкови, 2021 г. бе изключително успешна – и в личен и в професионален план! Равносметката ни от тази година е, че бе най-успешната и най-ползотворната ни до сега поради ред причини, някои от които доста лични. Едно от прекрасните неща, които ни се случиха е, че Батинкови построихме и се нанесохме в къщата на мечтите си: Casa Fortuna Batinkovi! За първи път в живота си имаме толкова съвършен и уникален дом, изцялото по наш дизайн и вкус! Представям ви нашата първа коледна фотосесия в нашия нов дом и традицията ни да украсяваме естествена, жива, коледна елха! Пожелаваме на всички вас топлина, разбирателство, любов и сплотеност в домовете, семействата и сърцата ви! Да бъдем благословени!“

Коментари

коментара