Ето кои снимки ще красят календара на Трън

Приключи фото конкурса за най-красива снимка от Трънкия край, обявен от Община Трън. Кандидатите за първите позиции бяха оценявани от всички, а шест от фотосите събрали най-много харесвания ще красят календара на Общна Трън за следващата 2022 година.

Останалите снимки ще бъдат качени във фотогалерията на сайта. От Община Трън сърдечно благодариха на участниците и обявиха снимките, спечелили най-много харесвания.

Големият победител е снимката на Виктория Крумова, която събира 272 гласа и която е запечатала Ждрелото на река Ерма през есента.

Снимка: Виктория Крумова

Второто място заема снимката с 151 харесвания на Владимир Кацаров. Снимката показва „Празника на киселото мляко“ в гр. Трън.

134 харесвания е получила снимката -“ Светкавично шоу над слънчогледови полета край гр.Трън“ на Тодор Тодоров . Тя се класира достойно на трето място.

Четвъртото място заемат две снимки с по 97 харесвания на Виктория Крумова със снимка „Екопътеката на Ждрелото на река Ерма „ и на Тодор Тодоров със снимка „Зимната премяна на Ждрелото на р.Ерма от 22.03.2021г.“

Пето място със 90 харесвания – заема снимката на Ирина Георгиева – „Сурва в Трън. Да възобновим традицията – 2021г.“

Коментари

коментара