Македонският журналист се изгаври с Перник и Радомир!

Македонският журналист Миленко Неделковски, който поруга български паметник се изгаври жестоко с Перник и Радомир. Във видео, публикувано във Фейсбук, Неделковски избухна:

„Сън не ме хваща, загубих апетит, много съм нервен заради това, че „татарите” няма да ми позволят да вляза в България. Много съм притеснен, че няма да ми позволят да вляза в тяхната държава – да видя прекрасните сгради и хубавите градове като Радомир и Перник и техните комунистически сгради. Много съм притеснен, качвам се на джипчето и към фермата”.

Паметната плоча, унищожена от македонския журналист Миленко Неделковски, е била незаконно поставена, се казва в позиция на Скопие, публикувана на сайта на външното им министерство.

В съобщението се призовава страната ни да спазва международно признатите процедури, за да не се стигнело до „акт на насилие” или „негативни чувства у гражданите”.

Вчера премиерът Бойко Борисов предупреди, че ако Македония не се разграничи от постъпката на Неделковски, България може да не я подкрепи за членството й в ЕС.

Коментари

коментара