Съпругът на убитата Евгения, намерена в куфар край Перник – с пълни самопризнания

Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата Евгения, чието тяло бе открито в куфар край Перник. Предполага се, че мотивът за престъплението е ревност. 

Двамата са живеели в столичния квартал „Лагера“. Двойката се нанесли скоро, а съседите не са чували скандали и не са виждали насилие. Всички са в шок, съобщава България ON AIR.

Специалистите от отдел „Убийства“ отведоха заподозрения в близък гараж, за да покаже къде точно е извършил убийството на жена си. Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му. Пред екипа на телевизията обаче той запази мълчание.

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършеното убийството. По неофициална информация мотивите му са ревност, жената е имала връзка с друг мъж, за която криела.

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения тръгва на фитнес в съседния квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът и е изключен. Това поне е версията, която се появява тогава. Близките и започват да я търсят. Безуспешно. До петък.

А в укриването на тялото след убийството, е помогнал бащата на съпруга ѝ, за който има информация, че е бивш служител на ДАНС.

Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.

На разпит е била и майката на Орлин. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време.

Вижте повече в репортажа  ТУК

Коментари

коментара