Актрисата от Перник Луиза Григорова разкри мръсните тайни на гилдията, от глупост изпуснала роля в „Бързи и яростни“

Луиза Григорова

Красивата актриса от Перник Луиза Григорова разголи душата си в интервю пред Мон дьо и разкри неподозирани неща за себе си, но и за цялата гилдия на актьори.

Зад красивата усмивка, привидно щастливия и лъскав живот има много тъмни петна. Луиза разкри шокиращи неща за помията в актьорската гилдия, за неприличните предложения от влиятелни хора и какво я е накарало съвсем скоро да се почувства жалка. И как от високомерие и несериозност е изтървала роля във филма „Бъри и яростни“.

„През живота си пропуснах много възможности. Заради себе си и всички грешки, които допуснах. Едни 10 пропуснати години от живота ми. Сега вече, смятам че е време да няма какво да ме спре. Затова мога да бъда специална. Имам желанието, вярвам, боря се и не искамд а се отказвам“,

откровена е тя.

„Има грешки, към които не искам да поглеждам. Хваща ме яд на себе си. Лутах се и точно там направих много грешки. Пренебрегнах огромни възможности, които ми се предоставиха и от това ме е срам пред себе си.

Има нещо, което го отчитам като огромна грешка. С мен се свърза един агент и страшно много искаше да работим заедно. Доста често ми пращаше кастинги, които не мога да ти кажа защо игнорирах. Не ми се занимаваше. Мислех си, че това да съм в праймтайм шоуто на България ми стига, не ми трябва нищо друго. Същият този човек ми изпрати кастинг за „Бързи и яростни“ и каза, че шансовете са ми много сериозни. Направих кастинга и му го изпратих.

След това изтрих всичко , защото не смятах, че трябва да се гледам и да пазя това, което имам, да се интересувам от себе си. Всъщност е точно обратното, интересувала съм се главно от себе си. Тогава той ми написа, че линкът е изтекъл и ме помоли да му го пратя отново. Аз го нямах! Написах му: „Съжалявам, но съм изтрила линка“. Този човек никога повече не ми се обади. Ако ми се беше случило сега това нещо и да съм изтрила видеото, бих го записала пак. Но тогава…“, разкрива за първи път Луиза.

„Преди няколко дни се почувствах жалка. Докато бърша банята, след като съм се изкъпала, усетих, че в главата ми върви реч. И това беше благодарствената ми реч за Оскарите. Излязох, осъзнах какво се е случило и си казах: „Аз съм жалка“. Сед това гледах едно интервю на Кейт Уинслет при взимането на първия Оскар, в което акзва, че се е научила първо да губи, тъй като няколко пъти е била номинирана и той все й се изплъзвал. После разбрах, че това не е жалко и не трябва да те кара да се чувстваш така. Това се случва на всеки актьор“.

В актьорската професия има много лоши неща. Изклачително много лицемерие, страшно много лъжа. За да се запазиш задължително ти трябва човек до теб. И трябва да влезеш в обувките на цялата тази гадория, иначе системата просто ще те изхвърли. Предпочитам, ако не ме харесваш, просто да ми го кажеш“.

Относно неприличните предложения Луиза заявява, че не исват единствено от режисьори, които ти обещават главна роля. Оказва се, че такива намеци има от много влиятелни мъже в държавата.

„Вече е въпрос на избор. В никакъв случай не ми е комфортно. Унизително е! Това ли е билетът за хубавия живот наситина?! Като стигнеш с каруца?! Какво си казваш, когато стигнеш този хубав живот?! Много момичете бъркат директно в тока и след това не изпитват угризения, което е жалко. Това е от липсата на възпитание и култура в България“, категорична е Луиза Григорова.

Коментари

коментара