Пернишки лекари спасиха живота на майка и бебето й

Млада майка се свърза със ZaPernik.com, за да благодари на пернишките лекари, спасили живота на нея и на нейното новородено бебе. Елизабета влиза в пернишката болница, но се налага да бъде направено спешно секцио. 

„Всичко беше въпрос на секунди. Една грешна стъпка и аз и детенцето ми нямаше сега да сме на този свят, но благодарение на екипа такива грешни стъпки нямаше. Благодарение на неонатолог д-р Михайлова, която направи всичко по силите си детето ми да се възстанови и да отцелее, то се възстановяваше перфектно ден след ден все едно нищо не е било. Думите никога няма да стигнат за да изкажа своите хиляди благодарности към тези мили, всеотдайни и грижовни хора. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ“, споделя Елизабета Иванова.

Тя поднася огромни благодарности към целия екип на АГО Перник МБАЛ „Р. Ангелова“ за проявения професионализъм, грижи и адекватна реакция при спешното й състояние.

„Огромно благодаря на д-р Нур, която спаси моя живот и също така и на д-р Михайлова, за запазване и живота на моя прекрасен син, който вече е на 9 месеца.
И не на последно място на д-р Галева, която непрестанно следеше състоянието ми и се погрижи за спокойствието ми през бремеността“, казва перничанката.

„Въпреки многото негативни коментари за пернишката болница, знайте че там работят изключителни професионалисти и хора отдадени на работата, но не винаги всичко зависи от тях.
Пожелавам им да бъдат здрави и да продължават да са все така всеотдайни в работата си. Благодарение на всички тях имам този прекрасен ангел“, казва още Елизабета.

 

 

Коментари

коментара