Горещи новини около бившата любовница на Ицо Сираков – перничанката Биляна Евгениева! Вижте какво й се случи преди дни в Перник!

Перничанката Биляна Евгениева, която се прочу около връзката си с женкаря Христо Сираков е ударила дъното, съобщава HotArena.

Биляна се грижи сама за порасналия си син, което допълнително вгорчава финансово живота й. Читател  изпрати любопитни подробности от не особено радостното ежедневие на Биляна.

„Забелязах Биляна Евгениева, бившата любов на Ицо 100 манекенки родния си Перник да обикаля няколко магазина на мобилни оператори в търсене на евтин и същевременно хубав телефон. Явно вече не е останал богат старец, на които да разчита за скъпи вещи, а трябва да търси евтини и изгодни стоки. Това лято е била на плаж с детето си в България на евтина почивка резервирана месеци по рано“, твърди читателят.

Биляна здраво бе „захапала“ бизнесмена Христо Сираков и дори се заговори за годеж, но след изневяра, застаряващия бонвиван й би шута. Последва сдобряване, но Ицо не бързаше да й даде отново ключ за апартамента си. Малко след това Евгениева пак сгази лука и остана вън от сърцето и постелята на вечния плейбой, твърди изданието.

Коментари

коментара