„Топлофикация Перник“: Доверие се печели с добро обслужване на клиентите

„Клиентите на „Топлофикация Перник“ могат да проверят сметките си изцяло онлайн. На началната страница на сайта на дружеството, с въвеждането на абонатния номер се получава необходимата информация“, напомнят от дружеството.

„На разположение на потребителите са и традиционните начини за получаване на информация за текущите сметки. На националния телефонен номер 0700 500 20 нашите експерти ще отговорят на въпроси, свързани с фактурите, както и на запитвания, свързани с дейността на топлофикацията“, казва Ясен Кацаров, директор на „Топлофикация Перник“. Той напомни, че потребителите могат да им пишат и по имейл.

„Ние високо ценим доверието на нашите клиенти. То се печели с добро обслужване. Нашият стремеж е да отговорим в най-висока степен на клиентските очаквания за качеството на услугите и обслужването“, споделя Кацаров. Той посочи, че те постоянно проучват нагласите сред клиентите, за да намерят правилния път към тях. „С опита, който имаме, направихме големи крачки в надграждане на клиентската политика. Ние даваме съвети на клиентите си за по-ефективното използване на парното и за намаляване на топлинните загуби„, уточнява Кацаров.

Директорът на предприятието напомни, че в последната година провеждат активна кампания за насърчаване на преминаването към дистанционния отчет на радиаторите и водомерите за топла вода. „При дистанционния отчет няма прогнози или изравнителни сметки, тъй като се отчита реалното месечно потребление.“, казва Кацаров. Той уточни, че над 90 % от клиентите, избрали Топлофикация Перник за топлинен счетоводител, са предпочели да отчитат своята консумация с дистанционен отчет.

Ясен Кацаров посочи, че тяхната политика е насочена към изграждане на положителни взаимоотношения с всички клиенти. „Ние реагираме незабавно на всяко запитване, сигнал и необходимост от съдействие от тяхна страна. Доверието, което са ни гласували потребителите, представлява висока отговорност за целия екип на предприятието. Това ни задължава да продължаваме да надграждаме нивото на клиентско обслужване чрез високо качество на предлаганите услуги“, заявява Кацаров.

„По-мащабното използване на централното топлоснабдяване е сред основните мерки за справяне със замърсяването на въздуха. В тази посока ние работим за скорошното влизане в експлоатация на газовите конегератори. От тях ще произвеждаме енергия от природен газ през летните месеци. Това е директен принос към качеството на въздуха за Перничани.
С използването на природен газ ще намалим количеството отделени емисии и фини прахови частици“, обяснява Ясен Кацаров.

Според него във всяка новострояща се сграда трябва да има предвидена възможност за използване на централно отопление. „За тази цел е необходимо тя да се проектира с вътрешна отоплителна инсталация. Това е минимален разход, но със значителен дългосрочен ефект“, казва директорът на „Топлофикация Перник“.

Коментари

коментара