ГЕРБ избра делегатите от Перник за националното събрание

ПП ГЕРБ – Перник избра своите делегати за националното събрание на 11 май
Общинската организация на ГЕРБ в Перник избра на свое събрание делегатите за националното събрание на партията, извън имащите право, според Устава на партията, което ще се проведе онлайн на 11 май. След проведеното явно гласуване на предложените номинации бяха излъчени седем делегати.

В партийния форум, който води общинският лидер Денислав Захариев, участваха народните представители д-р Александър Александров и Христина Георгиева и областният координатор инж. Емил Костадинов.
„Благодарение на упоритата работа през последната половин година, блестящата организация на структурите и кметовете, успяхме да покажем отлични резултати. Успяхме за пореден път да се откроим и да запазим доверието на нашите симпатизанти и безапелационно да спечелим изборите“, коментира Захариев. Той изтъкна, че и добрата подредба на листатата, водена от министър Кирил Ананиев, помогна резултатът от изборите да ги нареди на второ място в страната.
Пернишката структура ще бъде представлявана от  Александър Александров– областен координатор на МГЕРБ,  Елза Драгомирова – областен ръководител на ЖГЕРБ, Марио Манов – областен ръководител на ПГЕРБ, Иван Идакиев – представител на СГЕРБ, Ивета Боянова – член на общинско ръководство, Емилия Грозданова – член на общинско ръководство и Мирослава Николова- секретар на областно ръководство.

„Победителят на изборите е само един. И това е ГЕРБ! Като първа политическа сила сме длъжни да оправдаем доверието на близо 20 382 жители на област Перник, което е 36.74%“, заяви Емил Костадинов. В качеството си на областен координатор той благодари на всички, които се включиха в кампанията и помогнаха, за да постигне партията този изключителен резултат.

В област Перник коалицията ГЕРБ-СДС е  победител в пет от шест общини.

Коментари

коментара