Отказаха да прегледат бебето на Луиза Григорова

Актрисата от Перник Луиза Григорова качи видео в инстаграм профила си и разказа как със сина й Бран са изкарали коронавируса, с който тя обяви, че са се заразили миналата седмица.

„Много хора ме питаха как Бран и аз изкарахме вируса. Бран вдигна температура, която варираше от 37,1 до 37,9, което доста го изтощи. Беше много раздразнителен. Не му дадох никакви лекарства, докато не вдигна над 38 градуса. След това му дадох „Панадол“. До час-два я свали малко, до 37 и нещо. Тази температура я държа няколко дни“, разказва Григорова.

„Също така започна леко да кашля, нашата педиатърка каза, че не може да ни прегледа, защото един ден той се изкашля много кофти и аз се притесних, че може нещо да му има. Реших, че трябва някой да го прегледа и тя ни отказа. Каза ни, че болните деца от ковид трябва да се водят в инфекциозна болница и там да ги преглеждат, което обаче аз не съм много сигурна, че е най-добрият вариант. По болниците има едно леко презастраховане, особено когато става въпрос за малко дете и според мен, ако бяхме отишли, веднага щяха да ни хоспитализират и щяхме да изкараме следващите дни в не най-приятната обстановка и блъскани с хиляди лекарства и хапчета“, добави тя.

„Не можех да си поема докрай въздух, имах умора и задъханост, която не ми се е случвала и няколко пъти ми ставаше лошо, като паник атака и тогава много ме втресе навън, едвам се прибрах до вкъщи и вечерта вдигнах температура. Аз не кашлям, боляха ме всички мускули, беше ми много отпаднало два-три дни и загубих обоняние и вкус. Все още ги нямам, вече всички останали симптоми изчезнаха, имам само лека задъханост„, каза още Григорова.

Коментари

коментара