Миньор Перник излиза в последния си мач за годината със сериозни кадрови проблеми

Последният мач за годината предстои между „Миньор“ Перник и отборът на Созопол. Той ще се играе без публика и е насрочен за тази събота – 12-ти декември от 14:00ч. на стадиона в Перник. 

Годината за представителния отбор по футбол на перничани никак не бе от лесните, след поредица победи, последва поредица от загуби, дори се наложи да бъде сменен старши треньорът на клуба. Да не говорим за заразяването с коронавирус, което извади половината отбор извън строя, отложените мачове и т.н. Въпреки трудностите, макар и от разстояние момчетата на Миньор бяха подкрепяни от верните си пернишки фенове.

Кадровите проблеми обаче не липсват и за предстоящия мач.

Старшият Христо Янев ще има сериозни кадрови проблеми и в последния мач на Миньор за годината. Почти сигурно младият треньор няма да може да събере и група от 18 човека, пише Топспорт.

Причината: наказани са ключовият централен защитник Антон Славчев и Даниел Гогов. Контузените са много повече – Томислав Павлов, Тони Стоичков, Веско Васев, Стефан Методиев,Калоян Йосифов… В предния кръг срещу Септември се наложи Радой Божилов да води атаката на отбора.

Двубоят е на 12-и декември /събота/, от 14:00 чaса, на стадион „Миньор“ в град Перник. Главен съдия е Стилян Колев от Велико Търново с помощници Венцислав Банчев и Мартин Мачев от Ловеч и Плевен. Четвърти съдия е Димитър Буров от София, съдийски наблюдател Илко Топалов от Пловдив.

Перник ви подкрепя! Покажете какво можете на 100 процента! Съберете се и извоювайте победата!

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply