Зверство в местността „Войниковец“ край Перник: Психопат изкорми куче

Поредното зверство над куче е извършено в Перник.  В местността „Войниковец“ е открита ужасяваща гледка. Садистично изкормено куче, с найлонова торба на главата. 

„Кучето е с кафява каишка,с торба на главата, стоят цели само задницата с крачетата и предницата с крачетата.Другото е отрязано и изкормено, до кост.Задните крачета са връзвани, има рани на еднаква височина…Не качвам снимката, отвратителна е“, пише Марияна Николова във фейсбук.

Служители от Първо РУ са започнали да разследват причините за смъртта на кучето по сигнал на служители на Общински приют – Перник. Извършен е оглед в присъствието на ветеринарен лекар. Животното е иззето за аутопсия.

Започнато е досъдебно производство по чл. 325 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава. 

На зловещата гледка се е натъкнал журналист от „България Днес“, който е заснел касапницата. Снимките обаче не са за хора със слаби сърца и за това не са публикувани всичките, уточняват от изданието.

Очевидно извършителят на зверството е психопат, който е възможно да посегне и на хора.

Вчера ZaPenrik.com писа и за поредната жестокост към животно – оставено да умре завързано с тел в гората на кв. Тева. Преди време, също там, две кученца бяха посечени с брадва.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Изверг завърза куче с тел и го остави да умре от глад в гората на квартал Тева

Брутално убиха две кученца в кв. Тева /не е за хора със слаби сърца/

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply