Деца от Перник пяха под прозореца на болния си от covid-19 треньор – ВИДЕО

Децата от пернишкия футболен клуб „Металург“ направиха страхотна изненада за рождения ден на треньора си Мартин Стефанов, видя zaPernik.com.

Тренер Марти е диагностициран с COVID-19 и изкара рождения си ден под карантина. Това обаче не спря децата от школата на „Металург“ да го сюрпризират за празника. С балони, фойерверки и заря  в небето, с песни и скандирания, малчуганите се събраха под прозореца на блока на Мартин Стефанов и го поздравиха за рождения ден.

 

„Честит рожден ден, тренер Марти! Пожелавам ви да сте много силен и ще се видим на терена“, пожела момче от пернишката школа.

„ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!
Невероятна изненада,която ме накара да се просълзя и да остана без думи.Страхотни, неповторими, извънземно големи сте !!!
Направихте деня ми незабравим и ме накарахте да се почувствам специален. Много се радвам,че сте толкова задружни и дори в тези трудни времена показахте, че сме едно голямо семейство.Гордея се ,че работя с тези деца,родители и треньори !!!
Уникални подаръци, вече ще имаме възможност да заснемаме мачовете на децата, които тепърва ще покоряват още много върхове“, написа на своите възпитаници тренер Марти.

 

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply