Жители на кв. Изток се мерят на кой му е по-красива елхата

Конкурс „Коледна елха и коледна украса“ обяви кметът на Кметство Изток Десислава Стоянова за своите съкварталци. За целта всички перничани, които са на територията на кметството могат да изпратят снимки на коледно украсена елха вкъщи или коледна украса с посочени три имена на участника и телефон за връзка на следния имейл: [email protected] от 01.12.2020 г. до 17.12.2020 г. – 00:00 часа.
Същинското гласуване ще се проведе от 18 до 20 декември на страницата на Кметство Изток, където ще бъдат качени всички изпратени снимки.
Може да гласувате за своя фаворит, като харесате съответната коледна елха или коледна украса. Победители ще бъдат участниците получили най-голям брой харесвания. Ще обявим класиралите се на първо, второ и трето място на 21 декември. Те ще получат награди с коледен мотив, казва кметицата на Квартала и допълва:
„Поради създалата се криза с коронавируса, реших да създам този конкурс, с цел да Ви зарадвам и повдигна духа Ви за идващите коледни празници. Нека не губим надежда и вярваме в чудеса! За спазването на противоепидемичните мерки, ще разпределя победителите в различно време, в което да дойдат и да получат наградите си от Кметство Изток, за да се избегне струпването на хора. Надявам се, че тази инициатива ще Ви хареса! Очаквам Вашите снимки на посочения имейл!“.

Коментари

коментара