ЛЮБОПИТНО: Теди Бургазлиева се наслаждава на вечното лято на остров Коронадо

Теди Бургазлиева се радва на топлия и слънчев климат на Калифорния. Красавицата преди ден посети със семейството си Коронадо, намиращ се на няколко километра от Сан Диего.

Въпреки че местните жители наричат мястото „Островът“, то всъщност е полуостров. През 1602 г. на него за първи път стъпва испанският мореплавател и пътешественик-изследовател Себастиян Вискаино, дал му името, което в превод от испански език означава „коронован“. Бреговете му остават напълно пусти до 1885 г., когато е закупен от Илайша Бабкок и Хамптън Стори, решили, че дестинацията е идеална за луксозния хотел, които искат да построят. Така 3 години по-късно „Hotel del Coronado“ отваря врати, а през 1977 г. е обявен за исторически обект. Освен че в него са отсядали 13 от президентите на САЩ, той е бил снимачна площадка на култовия филм „Някои го предпочитат горещо“ с участието на Мерилин Монро.

„Мечтите се сбъдват“, пише носителката на титлата „Мис България“ за 2002 г. към няколко кратки видео клипа, заснети от съпруга ѝ Симеон и публикувани в нейния Инстаграм акаунт, които разкриват разходката ѝ по плажната ивица на Тихия океан, бутаща количката на двамата ѝ наследници – близнаците Ема и Раян, по широка алея.

За обиколката на впечатляващия и екзотичен курорт тя е заложила на дънки с висока талия и черен потник със свободна кройка, а визията ѝ се допълва от бежова шапка с козирка на „New York Yankees“ и светли сандали на равна подметка.

Преди ден красивата брюнетка сподели с последователите си защо напоследък не прекарва толкова време в платформата, където постовете ѝ постепенно се разреждат.

Ето какво написа към кадъра Бургазлиева, където позира в компанията на сина и дъщеря си:

„Две от трите причини, поради които не съм толкова активна в социалната мрежа (третата направи тази снимка). Когато те ми говорят, искам да имат цялото ми внимание, да ги слушам и да гледам очите им, а не екрана на телефона си. Когато прекарваме време заедно, искам да ги прегръщам, вместо да държа телефона си и да си правя снимки. Желанието ми е да ги науча, че уважението се гради върху вниманието, което означава, че трябва присъстваш изцяло в даден момент, доказвайки го с действия, а не с думи. Въпреки това всички вие ми липсвате и се надявам, че сте добре.“

В началото на годината Бургазлиева, която вече повече от 10 г. живее в Америка, се премести заедно със съпруга си Симеон и техните деца в Ориндж Кауни. Там семейството закупи дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн. В края на април т.г. двойката разкри, че работи върху амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора – далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите „събратя“.

Коментари

коментара