Общинарите рухнаха болни, не пускат граждани по етажите на Общината

Голяма част от общинската администрация е в болнични, разбра ZaPernik.com. Както преди писахме, трима общински служители са карантинирани с ковид, официално още трима са заразени с вируса. Много от административния персонал на общината е болен.  Със сигурност има и хора, които са били контактни на заразени и са под карантина, съобщиха от Общината за zapernik.com. 

Въпреки това Община Перник работи нормално с наличните си на работа кадри. Проблем са служителите с по-продължителни болнични, което води до забавяне на документи на граждани, имало и оплаквания за подобно забавяне, обясниха от общината, но като цяло оттам се стремят да обработят максимално бързо всички документи.

Заради пандемията от коронавирус кметът Владимиров е издал заповед да не се допускат граждани до етажите на сградата. Част от услугите на общината са преместени в Деловодството за улеснение на хората, които се радят на опашка навън.

Ако искате да направите справка или имате работа до някой отдел в Общината, такава няма да ви бъде отказана. Тя ще бъде извършена, но без да влизате по етажите, а като се обадите по стационарния телефон във фоайето до съответния отдел.

 

 

Коментари

коментара