Не е за изпускане! Пернишки диджей направи уникален ремикс на „Перник нема вода“ – ВИДЕО

Ива Давидова & DJ DEO направиха диско вариант на тоталния пернишки хит „Перник нема вода“, който възпя кризата с водата в града ни, видя ZaPernik.com.

Ремиксът е клипиран с добри кадри и като нищо дава заявка да съперничи на хита „Чичовите конье“ на израелският DJ Саги Абитбул.

Любопитно е, че и самият автор на микса DJ DEO е перничанин. Това сподели пред zaPernik.com певицата Ива Давидова.

„Деян Славчев е много талантливо момче. Запозна ни Dani Lazer Show и заедно решихме, че е време за ремикс. Деян е с много модерно мислене и се гордея, че ми е съгражданин. Има много бъдеще пред него“, сподели Ива Давидова.

Припомняме, че песента на Ива Давидова „Перник нема вода“, написана от самата нея в един зимен ден от яд, че язовирът е пресушен, само за едно денонощие стана тотален хит и се завъртя по всички пернишки кръчми. Самата Ива живее в един от най-закъсалите за вода квартали – квартал Църква. Въпреки, че разбуни духовете, песента се възприе от народа, като типично народно творчество, възпяващо проблемите на хората.

А ето и ремикса на DJ DEO, който спокойно може да се върти по дискотеките…ако ги отворят, разбира се. Засега можем да го лайкнем и споделим в Ю Туб:

Коментари

коментара