ЛЮБОПИТНО: Невена Цонева разкри защо е излязла на сцената часове, след като погреба баща си

Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която се скри зад каската на Булката в предаването „Маскираният певец“.

„Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми „Булче“. Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама“, добави още талантливата певица.

Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева иска да разкаже нещо за голямата загуба, която е претърпяла по време на риалитито. Припомняме, че певицата загуби баща си, който почина от коронавирус. На финала на шоуто, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян си позволи да излезе на сцената специално заради нея и да разкрие подробности относно кошмара, през който е преминала изпълнителката и силата, която е демонстрирала тогава. Той ѝ благодари за професионализма.

„Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи за много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си“, заяви Цонева. „Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента“, разказа тя.

„Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има път, умишлено не го показвам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли популярен и с какво“, сподели откровено Невена. „Много харесвам Баба Яга. Още от началото бях убедена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, много съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод“, категорична бе Цонева.

Коментари

коментара