Красивата Надя преобърна интернет с посланието си, броени дни преди края на живота си

25-годишната Надя Милър знае, че й остават седмици живот, но въпреки това не губи от смелостта си и дори намери сили да остави послание за близките и приятелите си. Младото момиче страда от неизлечима болест – цистична фиброза, която постепенно обхваща белите й дробове и накрая спира да диша.

Животът би трябвало да е точно сега пред красивата Надя, но тя умира. Младата жена научила за диагнозата си преди няколко години и тогава решила да живее „на пълно“, без да губи нито едно от усещанията си спрямо света.

Първо сбъдва мечтата си да отвори салон за красота. След това осиновява и няколко животни от приют, за които приятелят й обещава да поеме грижата, след като умре.

Независимо, че е тежко болна, Надя успява и да завърши университет.

Историята на младото момиче трогна целия свят, Надя не спира да споделя чувствата си с познати и непознати в интернет, опитвайки да ги научи на своите уроци.

През последните дни тя признава, че е уморена от борбата с тежката болест и липсата на кислород.

„Няма да се предам, но вече се отпускам и оставям болестта да ме обземе. Но моля ви, живейте живота си на пълни обороти, бъдете силни и никога не падайте духом“, пише умиращото момиче.

Коментари

коментара