Невероятно, но факт! Бившият мъж на Емануела – милионерът Митко Динев иска куриозна сума за издръжка на детето

Може да ви прозвучи като шега, но днес не сме 1 април! Истина е – милионерският син Митко Динев е завел дело за родителски права и иска от съда Емануела да му плаща 95 лева издръжка за детето, пише БЛИЦ.

След като съдът присъди правата за отглеждането на малкия Митко върху майката, таткото предприе контра дело.

Освен че Динев позорно е поискал пари от майката на сина си, той бил написал в молбата си пред магистратите, че досега редовно е давал пари за детето. А това, както Емануела многократно е подчертавала в медиите, е пълна лъжа, пише „Хот Арена“.

Фолкпевицата твърди, че сама се грижи за детето си както финансово, така и физически. И досега нито веднъж не беше опровергано от Динев.

В същото време Димитър Динев явно не проявява чак такова желание да гледа сина си, тъй като последния път не го е взел при себе си в насрочената дата. Явно, докато всячески се опитва да направи напук на Емануела, Динев не се е замислял може ли реално да се грижи за малкия. Защото е факт, че 95-те лева, които милионерският син иска от съда, не биха му стигнали само за памперси.

Така или иначе, запознати коментират, че контра делото, което Динев е завел, няма да издържи в съда.

Както БЛИЦ съобщи, само преди месец излезе съдебното решение за попечителството на Динев-младши, което бе изцяло в полза на майката.

Съдът определи режим на контакти за бащата всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00 ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката.

Последния път обаче таткото не се е възползвал от правата си.

Припомняме, че днес Митко Динев-младши навършва 2 годинки. Малкият хубавец се роди на 11 януари 2015 г., като само няколко месеца след това отношенията между Емануела и бащата се влошиха сериозно.

Коментари

коментара