Помните ли Гергана – барбито на попфолка? Ето на какво прилича днес!

Няма и помен от русото барби на фолка Гергана. В последно време тя може да мине за баба на чалгата, но в никакъв случай за красавица. От последните фотоси на позабравената изпълнителка личи, че кожата й е съсипана и осеяна с бръчки.

Вече няма и следа от русата изкусителка, по която въздишаха хиляди мъже в началото на кариерата й. Красотата на блондинката е потънала вдън земя, като според мнозина причината е в изтощителния нощен труд по кръчми и дискотеки, който тя активно водеше в младостта си. Другият фактор е силният грим, който Гергана използва ежедневно, пише столичен седмичник.

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев е едва на 31 години, но вече изглежда като на 45. Нейната колежка Малина, която официално се води бабата на фолка, със сигурност изглежда по-добре от русата Гергана.

Бившето русо барби стана известна точно за една нощ с песента си „Губя те бавно“. По онова време всички малки момиченца искаха да приличат на нея, а очите на мъжете изтичаха по силиконовите й цици, които тя подчертаваше с огромни деколтета и сладострастно подрусваше.

За нейно съжаление обаче не успя да задържи славата си. Името на пайнерката влезе отново в устите на хората преди година, след като стана ясно, че песента й „Твоите думи“ е плагиатствана от палестинска изпълнителка, която пее срещу израелската окупация в Палестина. Тогава стана грандиозен скандал, а блондинката само заяви, че съжалява.

01

Коментари

коментара