Топ съвети как да носим дамски сникърси всеки ден

Перфектно съчетание на функционалност, удобство и стил, сникърсите са царете на съвременния дамски гардероб. Ако се чудите как да носите маратонки и всеки ден да имате стилна, разнообразна визия, тази статия е за вас.

Когато мислим за обувки, първо се сещаме за маратонките. Независимо дали обичате ботушите на платформа, еспадрилите и високите токчета, нищо не може да се сравни с удобството от носенето на сникърси. Лекото усещане при всяка стъпка и разнообразието от стилове ги прави доминантна величина в градския стил на обличане. Маратонките и кецовете вече са част от колекциите на всички брандове в гъстонаселената джунгла на дамската мода.

Някога запазени за спортните зали, площадките за скейтборд и фитнесите, днес маратонките влизат в безброй съчетания с облеклото, а дизайнерите правят така, че да се носят всеки ден и през цялата година. За скромните сникърси дамски модни експерти и инфлуенсъри казват, че са безспорен шампион на градската мода, те превръщат всяко облекло от небрежно в шик. Ето и няколко идеи как и вие да се възползвате максимално от тях.

Рокля или пола

Съчетанието на цветна рокля с бели кецове ще ви донесе по-младежка и непринудена визия. Заложете на тази комбинация през уикенда, а защо не и в офиса. Изберете рокля с по-свободна кройка, която да не е вталена, защото това се свързва с коктейлния и вечерен гардебор. Играйте с материите и цветовете – нежен син деним, кариран памучен плат или такъв с щампи на цветя, геометрична ленена рокля, например на точки – всичко ще стои перфектно, когато сте обули кецове или сникърси в неутрален цвят.

Силен акцент в последните години са изцяло белите сникърси, особено кожените. Ако все още нямате такива, определено помислете да направите покупка, за да си осигурите още повече комбинации за страхотна визия. През есента, например, ще изглеждате модерно във вълнена рокля с жилетка или пухен елек и високи кецове.

Дънки и сако / палто

За работното ежедневие носете маратонките си с надежден чифт дънки и елегантен тренчкот, блейзър, а защо не и модерните в момента макси якета. Ако предпочитате облеклото ви да е в неутрални тонове, то с цветни сникърси ще постигнете баланс. Едно пример – кожено яке, черни тесни дънки, ярка риза, вързана на кръста и черно-бели високи кецове. За по-небрежна визия изберете светлосиньо дънково яке, топъл пуловер в пастелен цвят, вълнена пола и кожени сникърси. Моделите с груба, асиметрична и нарязана подметка са идеални за целта.

Класическите маратонки са идеални за носене с актуалните в момента панталони с широки крачоли и висока талия. Дори и мини роклите, които обикновено са свързани с висшата мода, бързо се превърнаха в основен елемент на уличния стил, особено ако изберете модел на премиум бранд, като например https://answear.bg/m/emporio-armani. Светло право палто пък изглежда фантастично, носено върху бял или бежов пуловер с дебела плетка, черен еластичен панталон и бели маратонки.

Клинове и спортни комплекти

Дори и по-спортните маратонки с ергономична форма и изрязване по глезена изглеждат чудесно с вталено палто, черен лачен клин и широк суитшърт с ефектна цветна щампа. Напълно бялата визия пък ще ви накара да изглеждате зашеметяващо и различно. Наметнете отгоре карирано яке или цветно яке, обуйте едноцветни кецове или баскетболни обувки и ще се чувствате перфектно.

През лятото късата тениска е перфектна за широките спортни долнища и шорти, а тесните клинове балансирайте с широка блуза или риза. Ако заложите на чифт пъстри кецове, те безспорно ще са акцент във визията ви. Модифицирайте комбинацията спрямо сезона и се насладете на удобство и страхотна визия във всяка ситуация.

Велурени кецове, баскетболни обувки до глезена, кожени сникърси – всички тези модели са вълнуващи, красиви и комфортни. Един чифт може и да не ви е достатъчен. Съвременните технологии за проветрение, ергономия и издръжливост, както и изобилието от цветове и орнаменти, само дават още аргументи в полза за маратонките.

Коментари

коментара