Господарите на ефира спукаха от бъзици Цецка Цачева, Цветан Цветанов и Бойко Борисов

Шоуто „Господари на ефира“ спука от бъзици тази вечер политическия елит на ГЕРБ, видя ZaPernik.com.

Двойникът на Цветан Цветанов от шоуто Краси Радков се внедри из редиците на ГЕРБ по време на обявяването на кандидат-президентската двойка на партията и започна да се бъзика с най-висшия еталон от ГЕРБ.

„Избрахме кандидата ни за президент, защото може да пее добре, нали така“, обърна се двойника към депутатката Цвета Караянчева.

„Ще ни трябва нов мозъчен тръст сега за изборите, ще се включиш нали“, попита депутата Лъчо Мозъка. Той разбира се съгласи.

„Ех, трябваше вие да сте майка на нацията“, бъзна Йорданка Фандъкова, двойникът на Цветан Цветанов. „Нали живеете в София, няма страшно“, отговори му тя.

„Бойко, само да не ме сложиш за президент на парламента, моля те“, обърна се към премиера Бойко Борисов, актьора от „Господарите“. Бойко Борисов прие имитатора на Цветан Цветанов със смях.

След което шоуто пусна най-смешни моменти на Цецка Цачева до този момент, като не пропусна и част от фамозното й изпълнение на песента „Цъфнал ГЕРБ“, която трябва да бъде заместена с „Мила моя мамо“, ако стане майка на нацията – президент.

Коментари

коментара