Удобни и стилни ежедневни обувки – 5 най-модерни предложения

Идеята, че за да изглеждаш стилно, трябва да страдаш, вече не е актуална. Съществуват модерни и стилни обувки, които са удобни и осигуряват комфорт 24 часа в денонощието. Разнообразието от модели и цветове на балерини, мокасини, ботуши, сандали или сникърси е толкова голямо, колкото са и възможните вкусове.

Да вървиш с обувки в ръка или да танцуваш на дансинга бос е вариант, но изборът на подходящи стилни и удобни обувки със сигурност е по-добрата алтернатива.

Изберете удобството без да се отказвате от стила

В днешно време бързото темпо доминира в ежедневието ни- постоянно бързаме и тичаме, а ако има нещо, което сме научили от пандемията, то това е че удобството на дома, може да бъде пренесено и в офиса. Естетиката безспорно е много важна, когато става въпрос за външния ни вид, но тя не трябва да е в противоречие с практичността и функционалността на облеклото. Възможно е да носите стилни и удобни обувки и без да пренебрегвате модните тенденции. От дълъг работен ден, през забързан обяд, разходка след работа, вечеря и клуб, трудно е да изберете обувки, които да пасват на всеки един от тези поводи, но съществуват модели универсални обувки, които се комбинират чудесно с всякакви стилове.

Маратонките безспорно са идеалните обувки за ежедневието, които освен това може да носим и във фитнеса, но те далеч не са единствения вариант.

Мокасини, балерини, сандали или ботуши, разнообразието от модели е голямо, а за вас остава предизвикателството да ги комбинирате както с официални, така и с по-спортни или ежедневните облекла.

5 модела стилни и удобни обувки за вашето ежедневие

Мокасините са хита на сезона. Тази иначе предимно строга обувки, която сме виждали в комбинация с официални костюми, сега е в толкова разнообразни модели и цветове, че може да се комбинира лесно и с по-ежедневни облекла.

Запазете класическите черни кожени мокасини за официалните визии с костюм или рокля, а цветните варианти смело комбинирайте с ефирни летни рокли, мини поли или дънки. Тези обувки са толкова универсални, че може да ги носите през всеки сезон. Мокасините, които са се появили като класическите мъжки обувки, са преминали много метаморфози, за да се превърнат днес в любима дамска обувка, която освен че изглежда чудесно е и удобна.

Балерините са едни от най-женствените ежедневни обувки. Те идеално се комбинират както с по-строги облекла като панталони или пола в класически стил, така и с романтични визии като дълги ефирни рокли. Може да ги носите и или тесни дънки или клинове. На мода са балерините в искрящи цветове, които ще придадат колорит дори и на най-семплия тоалет.

Сандалите са идеалните обувки за лятото. Тази година особено актуални са моделите с каишки и връзки, които осигуряват повече стабилност дори и на висок ток. Плоските сандали са идеални за летни визии и се комбинират чудесно както с поли и рокли, така и с панталони във всякакви дължини.

Обувките на платформа са чудесен избор, ако искате да издължите силуета, но държите на удобството. Тази година платформите са тенденция, така че със сигурност ще намерите обувки във всеки стил на този тип подметка. Дори маратонките са на висока платформа, което ги превръща в обувка, която може да комбинирате дори с по-официални визии.

Еспадрилите също са на мода пред този пролетно-летен сезон. Нещо повече, от ежедневна обувка, подходяща както за офиса, така за разходки, еспадрилите са се превърнали в любими плажни обувки. В светли цветове или морски мотиви, те ще ви помогнат да постигнете стилна и елегантна визия за плаж или басейн.

Може да намерите богато разнообразие от модели удобни и стилни обувки за ежедневието в магазините на ССС в цялата страна. Разгледайте предложенията им от удобството на дома си, като посетите онлайн магазина на ССС, където лесно и бързо може да закупите избрания от вас чифт.

Коментари

коментара