Пак екшън посред нощ в блока на травестита Благовест

Нов екшън е имало тази нощ в блока в Кючука, в който живее пловдивският травестит Благовест, представящ се като Алексия Георгиева, съобщиха читатели на „Трафик Нюз“. Вероятно на гневен пловдивчанин, решил да се саморазправи с Благовест, не са му издържали нервите и след като звънял много упорито на звънеца му, накрая го изтръгнал и счупил стъклото на вратата. Случката се е разиграла в 1 часа през нощта.

Очевидно човекът, търсещ отмъщение, не е бил информиран, че полицаи вече арестуваха пловдивския травестит, когато негови комшии подадоха сигнал за терора, на който са подложени. Вече има образувано и досъдебно производство срещу Благовест за хулиганство и заплаха за убийство. Той е задържан за 72 часа, мярката му изтича утре.

Припомняме, че пловдивски травестит тормози цял вход на бул. „Никола Вапцаров“ с непрестанните си оргии и вандалски прояви от месеци, сигнализираха потърпевши.

Представящият се като Алексия от няколко месеца живее сам в апартамента на родителите си в Кючука, като буквално го е обърнал на бардак. По думите на хората, травеститът проституира и кара клиентите си в жилището. Той го обитава с неговия приятел Тихомир, който е и сводник. Наркотици, скандали и мръсотия постоянно съпътства пловдивчани, които живеят във въпросния вход.

Въпреки многократните опити на хората да вземат някакви мерки, от полицията единствено пишат актове на травестита, а няколко пъти се е случвало да го задържат за 24 часа. След това обаче започвало отмъщението. Алексия трошал имуществото във входа, заливал с фекалии вратите, а дори нападал част от хората..

Живеещите в блока са направили общо събрание, на което са гласували да изгонят травестита от входа им. Все още обаче текат процедурите, а скоро ще наемат и външен домоуправител, който с полиция да изкара Алексия от входа.

Източник: Pik

Коментари

коментара