Ревю на ротативката 40 Lucky King

Кралят е осъзнал, че трябва да се отнася по-сериозно към храненето, след като е прочел доклад за ползите от консумирането на поне пет порции плодове и зеленчуци на ден. В противен случай дългото му управление ще приключи внезапно – много по-рано, отколкото би искал. Той е поискал от селяните си да създадат повече зеленчукови градини на територията на великолепния му укрепен замък, решен да разполага с голям запас от плодове и зеленчуци, с които да се храни през целия ден.

Чуваме, че се питате за ежедневните му запаси от плодове. Именно тук попадате на 40 lucky king, една от най-новите казино слот машини на базираната в България EGT (Euro Games Technology). В този слот с плодова тематика кралят Ви е възложил задачата да се снабдите с вкусни пресни плодове от негово име, като обещава да Ви обсипе с кралски награди в замяна на вашата помощ.

Всъщност всеки път, когато доставяте кошници с плодове в замъка на краля, можете да се насладите на вкусни печалби на стойност до 500 пъти залога си.

Започнете търсенето на вкусни награди.

С кошниците в ръка е време да завъртите плодовите барабани и да си набавите обещаните от краля, кралски награди. Матрицата на играта 40 Lucky King на видеослота 4х5 е разположена на кралско-син фон и включва пет барабана в цвят бордо и 40 фиксирани печеливши линии. Очаквахме да видим красива гледка към замъка на краля и околността, но не бяхме изненадани от липсата на креативност в дизайна на 40 Lucky King. В края на краищата това е слот на EGT.

Ще трябва да платите такса в реални пари, преди да можете да влезете в земите на краля в търсене на плодове. Сумата, която ще платите, ще се определя от това колко плодотворно според Вас ще бъде търсенето Ви. Във 40 Lucky King има 15 различни опции за залагане. Те варират от нисък лимит от 40 кредита за бюджетните играчи до максимален залог от 2400 кредита на завъртане за най-опитните събирачи на плодове сред Вас.

Намирането на вкусни плодове Ви носи кралски награди

Кралят е категоричен, че трябва да яде поне пет порции плодове и зеленчуци всеки ден. Докато въртите плодовите барабани на 40 Lucky King, ще се надявате да се насладите на множество комбинации от пет вида, за да му помогнете да постигне целта си. Внимавайте обаче да не се изгорите, докато пълните кошницата, тъй като печелившите комбинации водят до избухване на съвпадащи символи в огнено кълбо.

Когато уцелите линия от череши, лимони, портокали или сливи, ще получите сочни печалби на стойност до 2,5 пъти залога Ви. Когато напълните кошницата с гроздове или дини, ще получите вкусни печалби на стойност до 5 пъти залога си. Ако чуете звън на златни камбанки, това означава, че сте извикани в замъка на краля, за да получите печалби на стойност до 7,5 пъти залога си. Когато на една печеливша линия се появят щастливи 7, това ще бъде Вашият щастлив ден, защото можете да спечелите до 25 пъти залога си.

Има няколко специални символа, за които трябва да внимавате, докато играете 40 Lucky King, както можете да видите от таблицата с печалбите. Брадатият крал се появява като мощен уайлд символ на втори, трети и четвърти барабан, като замества всички символи с изключение на скатерите. Той е единственият символ, който не се запалва. Вместо това кралят ще се усмихне и леко ще се засмее.

Що се отнася до скатер символите, високоплатежният скатер символ в 40 Lucky King е знакът за долар. Когато пет от тях се появят в едно и също завъртане, ще бъдете възнаградени с 500x залога си. Дори и да не получите всичките пет скатер символа, ще бъдете възнаградени с 2х или 20х залога си, ако получите три или четири скатер символа.

Коментари

коментара