Курортът Мальовица планира ски съоръженията да работят на Великден, в случай че метеорологичните условия позволят

Снимка: Интернет

От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват, всички ски съоръжения ще работят в празничните дни на Великден. Припомняме, че курортите Банско, Пампорово и Боровец затварят до средата на месеца. Мальовица се очаква да бъде единственият курорт в България с работещи ски съоръжения на великденските празници.

„Мальовица е един от най-високо разположените планински курорти в България и поради това почти всяка година се радваме на дебела снежна покривка по-дълго от останалите места със ски писти. През уикенда валя нов сняг, за сега прогнозите вещаят снеговалежи и в средата на месеца и ако се сбъднат, ще можем да осигурим последни ски и сноуборд спускания за нашите гости по време на великденските празници.“ каза Янко Аврамов от курорта Мальовица.

От Мальовица предлагат специални промоционални пакети с нощувки за почивните дни около Великден, Деня на труда и Празника на българската армия. В случай на анулирани резервации, от курорта уточняват, че ще връщат платените депозити.

Пакетът „Светли великденски празници в Мальовица“ стартира с цени от 152 лева за двойна фамилна стая. В офертата са включени закуски и вечери на сет меню, както и специален празничен обяд в празничния 24 април.

„За четирите празнични дни сме организирали и забавна детска анимация, защото държим най-малките да останат с хубави спомени от планината и Мальовица. Нашите аниматори ще се погрижат да заобичат планината.“ каза Янко Аврамов.

В последните 2 години курортът Мальовица се превърна в предпочитано място за почивка на семейства с деца. Курортът дава начало на десетки планински маршрути, както и предлага поддържани ски писти с различна степен на трудност. През тази година от Мальoвица зарадваха своите гости и с новоизградената писта за спускане с шейни, която е подходяща и за така популярния в Европа тубинг. Непосредствено до съоръжението има специална ски лента, която изкачва желаещите до най-високата точка за спускане, а и осигурява връзка с обновения хотел „Мальовица“.

От курорта обявиха, че за пролетния и летния сезон са разработили и специални оферти за детски групи, като предлагат изгодни опции за зелени училища и летни лагери за ученици. Специални оферти се подготвят и по индивидуални запитвания за тиймбилдинг.

Коментари

коментара