Векилска натири бившия си от общото им жилище

Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия й съпруг Симеон Колев. Тв водещата е успяла да вземе апартамента, в който с радиожурналиста живееха заедно, докато бяха семейство, обратно само за себе си. От няколко месеца насам Симо бил натирен от жилището в София от бившата си жена. Мариана изцяло ремонтирала дома им, пребоядисала стените, сменила част от мебелите и изхвърлила цял куп от общите им спомени снимки и сувенири, които трупали по време на 12-годишната си любов.

Когато двамата взеха решение да се разделят през 2019 г., Векилска постъпи толерантно с екслюбимия си и му остави апартамента им, за да живее в него. После тя замина да прави кариера в европейска институция в Брюксел, но не остана удовлетворена от живота зад граница и само година по-късно се върна обратно у нас. Докато беше в Белгия, журналистката живееше под наем там, а връщайки се в София за отпуските си, оставаше във въпросния апартамент, където живееше Симо с техния син Момчил.

„В този период прецених, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като истински мъж – станах, изнесох се от собствения си апартамент и оставих там сина си и Симо“, призна тогава тя в телевизионно интервю. Когато обаче звездата от малкия екран решила да приключи окончателно с емигрантските си пориви, казала на Колев, че трябва да се изнесе от жилището.

Сега той живее в друг апартамент, а Мариана се шири в дома, в който и двамата години наред влагали парите си. Колев обаче нямало какво да направи, защото имотът се водел на на телевизионерката. Водещата на „Българи минути“ бързо трансформира апартамента в нови цветове, за да не й напомня по за проваления й брак, пише „Ретро“.

Коментари

коментара