СНИМКИ Боби Михайлов се щракна с шефа на УЕФА и отсече: Бг футболът е в добри ръце

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов предприе спешна контра след атаките от страна на Димитър Бербатов и сподели в социалните мрежи, че заедно с президента на УЕФА Александър Чеферин са на мнението, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце. „Имах възможност да проведа и дълъг и конструктивен разговор с моя добър приятел Александър Чеферин, с когото се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце“, пише Михайлов, който е бил гост на честването на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна.

Ето какво написа президентът на БФС в социалните мрежи: 

За мен беше огромна чест и признание да бъда гост на честването на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна.

Смятам, че начинът, по който се развива футболът в тази държава, е добър пример за всички източноевропейски федерации и поздравявам колегата си Андрий Павелко както за свършената работа, така и за множеството добри перспективи пред ръководения от него съюз.

Именно перспективите във футбола бяха основна тема на работната среща, която проведох заедно с редица колеги от цял свят, емблематични бивши футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленски.

Имах възможност да проведа и дълъг и конструктивен разговор с моя добър приятел Александър Чеферин, с когото се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце.

Не на последно място останах очарован от топлото отношение на местните запалянковци, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол – тогава, когато националният ни отбор, с мен като капитан, си заслужи световна слава.

Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си правя и ще продължа да правя всичко възможно това да се случи.“

Коментари

коментара