Певицата Виктория Георгиева: 2021 беше най-гадната година в моя живот

Певицата Виктория Георгиева е големият победител в сезон 3 на „Маскираният певец“. Чаровната изпълнителка се оказа Госпожицата, която по време на цялото си участие във формата предизвикваше възторг в панелисти и зрители с изпълненията си. И успя да ги обърка до последно кой се крие под маската.

„Не го очаквах. По последно си казвах – дано да съм аз, но когато се случи наистина, беше неописуемо. Победих без нито една загуба и наистина съм много щастлива. Имах ясно изградена стратегия за подбора на песните. В началото ми беше малко трудно, после започнах да свиквам с Госпожицата“, призна пред Мон Дьо младата изпълнителка, която ни представи и на „Евровизия“.

„В началото майка ми се усъмни. Приятелите ми също. Беше ми много забавно да гледам и да ги слушам, и само да се усмихвам. Подпитваха ме постоянно, аз се правех на луда, но в един момент им казах, за да ги зарадвам – да си чакат с нетърпение съботата. Бях казала и на сестра ми, която живее в Норвегия и иначе можеше и да не го гледа. А татко е плакал на последните ми изпълнения, така ми каза. Той е по-мълчалив, но преживява всичко много силно“, добавя още с неприкрито вълнение Виктория.

За нея 2020 е може би една от най-лошите години, защото баща й се разболява от нелечима болест. След големия триумф в „Евровизия“ се случва така, че преживява огромно разочарование и от свои дългогодишни приятели, които просто й обръщат гръб.

„Татко се влошава, за жалост, не е добре, но надеждата умира последна. Надяваме се на някакво чудо. Решили сме да пробваме и в чужбина, да знаем, че сме опитали всичко, може и да помогне. Надявам се“, с болка признава младата певица.

„Доста хора ме изоставиха след „Евровизия“. Беше трудно за преживяване. После и болестта на баща ми… 2021 е най-гадната година в живота ми, надявам се 2022 да е по-щастлива. Пожелавам си здраве и спокойствие. Бая си понесох, сигурно може и още, но не искам повече“, добави още с много болка Вики, която вече е готова и с важните равносметки за живота си дотук.

„Знам къде съм тръгнала, какво съм направила, къде са ми грешките… Не вярвах, че приятели от дълги години ще ме оставят, мислех, че е по-логично това да направят хора, които познавав от два месеца, например. Но не е така. Сега бих им казала само да са живи и здрави, и да погледнат първо себе си, преди да обвиняват другите. Всичко, което правя, има смисъл. А победата от „Маскираният певец“ приемам като подарък за Коледа. Това ме стопли много“.

Коментари

коментара