Костадин Костадинов от парламентарната трибуна: Страхът в тази зала може да се усети

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в декларация от името на група.

В началото на своето изказване Костадин Костадинов заяви, че днес народът заслужава нови решителни и откровени водачи.

„Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже“, коментира още Костадин Костадинов. Според него България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават българския национален интерес.

„България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук“, каза той и отчете, че навън са стотици хиляди.

„Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх“, каза той и посочи, че не може вечно да се краде, лъже и изнудва. „Българите, които подкрепиха „Възраждане“, не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора – да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме“, заяви още Костадин Костадинов.

Според Костадинов „Възраждане“ ще се бори с модерния фашизъм, както и да кажат „Не“ на Зелената сделка, да защитят българския национален интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от чуждите военни бази.

Коментари

коментара