Дясната ръка на Братя Галеви прати сина си да учи "Национална сигурност"

Дясната ръка на Братя Галеви прати сина си да учи "Национална сигурност"

Синът на приближения на Пламен Галев дупничанин Владимир Ангелов-Стъклето – Красимир, е приет студент в ЮЗУ, специалност „Национална сигурност“. Красимир Ангелов е записал задочна форма на обучение. През май той беше абитуриент в ПГ „Сергей Павлович Корольов“ в Дупница, припомня Струма.бг.

Бащата Владимир Ангелов, който е бивша барета, лично придружил сина си до Благоевград да си подаде документите за кандидатстване в ЮЗУ. Момчето е прието в желаната от баща му специалност „Национална сигурност“. Завършилите тази специалност могат да работят в системата на МВР, в специалните служби и органи за разузнаване.

Владимир Ангелов-Стъклето е приятел от детинство с Пламен Галев и Ангел Христов, и тримата са работили в МВР. След няколко години работа в ДАНС обаче триото дупнишки барети минава от другата страна на барикадата.

Синът на Стъклето – Красимир Ангелов, обаче впечатлява с поведение на възпитано и кротко момче. Не парадира с името на татко си и не нарушава обществения ред, коментират дупничани.

Източник: Pik

Коментари

коментара