Сестрата на Митьо Очите преби брутално туристка пред очите на невръстната ѝ дъщеря! След кьотека В. Желязкова извикала и гардовете на брат си, които да продължат започнатото

Сестрата на несебърския наркобос Митьо Очите преби брутално туристка пред очите на невръстната ѝ дъщеря, съобщи БЛИЦ. Грозната разпра се разиграла в Слънчев бряг. След кьотека Валентина Желязкова извикала и гардовете на брат си, които да продължат започнатото, но яките мъже не посмели да се намесят в женски бой.

Причина за гнева на Желязкова предизвикала играта на малко момиченце. 7-годишната Клаудия имала лошия късмет да се заиграе пред магазина на Валентина, в който тя продава плодове и зеленчуци. Детето скачало на улицата, а по някое време се изморило и поседнало на пластмасов стол, изваден пред зарзаватчийницата.

Точно в този момент обаче пристигнала чорбаджийката, за да нагледа как върви бизнесът и щом видяла хлапето, започнала да го гони. Ругатните стигнали до ушите на майката Даниела Р., която била пред съседен магазин и тя бързо доприпкала, за да защити детето си.

Туристката се развикала на свой ред, без да подозира срещу кого размахва пръст, пише „Телеграф”.

Последвал чутовен скандал с викове, обиди и цинизми. След няколко минути кавгата прераснала в ръкопашен бой.

Коментари

коментара