Извън Перник: Намериха мъртъв с 30 рани Милен Радев – Лудия

37-годишният Милен Радев, по прякор Лудия, е намерен мъртъв в апартамента му в блок 55 на бургаския жк. „Славейков“, съобщава Флагман.бг. По тялото на бургазлията е имало над 30 прорезни рани от остър нож.

Съседи от входа усетили неприятна миризма, идваща от дома му и веднага сигнализирали на тел. 112. Оказало се, че тялото на Милен е било намушкано и оставено с дни да гние зад входната врата. Те коментират още, че бургазлията редовно събирал приятелите си в апартамента, с които се напивали и често пъти партито им прераствало в скандали и побой.

Изданието твърди, че органите на реда работят единствено по версията за убийство, до което вероятно се е стигнало след поредната пиянска сбирка. Има заподозрян, който в момента се издирва.

Милен е стар познайник на органите на реда и прокуратурата. Той страдал от параноидна шизофрения и епилепсия, но когато не приемаше лекарствата си често сътворяваше различни изцепки. Въпреки болното си състояние, съседите му го описват като кротък и спокоен, но без успокоителните ставал агресивен, а в съчетание с алкохол – нещата излизали извън контрол, викал и псувал всеки срещнат.

През 2018 г. Милен Лудия легна по средата на Околовръстното шосе, извеждащо трафика от Бургас за Слънчев бряг, в района на бензиностанция „Шел“. През 2017 г. Лудия беше зверски пребит от дюнерджия срещу БСУ. Причината е, че Милен поискал да хапне без пари, но след като получил категоричен отказ, започнал да буйства и напада служителя, който от своя страна реагирал. Минути преди това Милен се хвърлил върху капака на преминаващ по бул. „Стефан Стамболов” автомобил. Само месец по-късно психичноболният мъж повторил коронния си номер.

Коментари

коментара