Извън Перник: Майката от Сандански не помни, че е убила децата си

Майката, обвинена в убийството на двете си деца – К. Д. от Сандански, не помни нищо, свързано с жестокото престъпление. Това информира адвокатът на обвиняемия Маньо Алексиев.

„Тя има представа вече какво се е случило – че децата ги няма. Разказваше, отговаряше съвсем нормално, адекватно на въпросите с прекрасна памет и спомени за миналото до момента на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00ч., когато е имала поредния скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, от там нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и така накатът татък, но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен, информира адвокатът, цитиран от БНТ. 

Районният съд в Сандански отложи за 17 декември делото за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон.

За убийството им е обвинена и задържана майката К.Д.. Именно тя е завела делото срещу Георги Трайков. Днес тя не присъства на заседанието на съда, а беше представлявана от адвоката й Маньо Алексиев.

В съда не дойде и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на адвоката му делото за домашно насилие беше отложено, заради нередовно призоваване на Трайков

Коментари

коментара