Шефът на феновете на ФК Миньор: От толерантна, агитката се превърна в ОТРОВНА!

След като треньора на ФК Миньор Христо Янев напусна отбора заради агресивните фенове на клуба и кмета на Перник Станислав Владимиров разкри ,че група хора са отровили „Миньор“, шефът на фенклуба на жълто-черните Ангел Вангелов избухна с оправдателен пост:

Дошло е време за упреци, отровни упреци…
Няма да опровергавам ничие мнение, относно това, кой отрови ФК Миньор.
Ще дам единствено статистически пример за развитието на отбора с постигнатите резултати в последния полусезон.

До момента, ФК Миньор от 9 изиграни кръга има спечелени 10 точки, или иначе казано – има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби. От изключителна важност е да се подчертае, че в два мача имахме цифров превес на терена с играч повече още от 55, 56 минута. В единия загубихме с 0:2, в другия удържахме героичното 1:1.

Това са постигнатите резултати с днешна дата. Дали са положителни или не, всеки може сам да прецени. Към това можем да добавим и слабото представяне на отбора през пролетния сезон.
Толкова по въпросът за резултатите и развитието на отбора.

Извод – феновете го отровиха.

Тяхна, на феновете, беше вината за идването в отбора на футболисти, които по никакъв начин не успяха да се реализират като такива, даже напротив- играеха без желание и амбиция, нямаха търпение да чуят последната съдийска свирка, бързайки да се приберат в съблекалните, без преди това да са уважили феновете. Толерантността на агитката стигаше до там, че продължаваше да ръкопляска на същите тези, които не показваха никакво уважение към нея.
Толерантната агитка, чийто Храм се руши ежедневно, с голяма доза отрова се сбогува с възможността за обновяване и модернизиране на стадиона. Същата тази толерантна агитка, продължава да чака намирането на възможност за излъчване на всички мачове, продължава да чака действия и решения, които не зависят от нея.

Продължава да гледа и да страда от липсата на развитие на ФК Миньор, заговори се и за изпадане на отборът в Трета Лига.

Така бавно и систематично се натрупваше отрова…

От толерантна, агитката се превърна в отровна!

Отровна, защото реагира, осъзнавайки, че ежедневно преглъща отрова в големи дози и това може да я убие.

Коментари

коментара