Ангел Йорданов е новият кмет на Богданов дол

Ангел Василев Йорданов ще заеме поста на ВрИД кмет на пернишкото село Богданов дол. Решението беше взето днес от Общинския съвет по предложение на групата общински съветници от ГЕРБ.

„Йорданов е роден на 5 декември 1977 г. Завършил е средното си образование в ПГТЕ „Христо Ботев“. Професионалният му път преминава през различни постове и длъжности в Мини открит въгледобив, където работи и в момента, семеен е с една дъщеря. Той е познат на местните хора като отзивчив и готов винаги да помогне ”. Това сподели председателят на групата съветници на ГЕРБ Денислав Захариев при представянето на Ангел Йорданов.

Новият кмет определя себе си като комуникативен, отговорен и толерантен човек, който е готов да съдейства за надграждането на селото.

Ангел Йорданов ще изпълнява длъжността до насрочване на частични избори в населеното място. Припомняме, че до тук се стигна, след като Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник прекрати предсрочно пълномощията на досегашния кмет на село Богданов дол Анета Арсова. Решението беше взето след подадено от Арсова заявление за напускане поради лични причини.

Коментари

коментара