Излезте от зоната си на комфорт и подобрете интимния си живот

Бъдете готови да разговаряте помежду си, преди да влезете в магазин за това, което търсите. Когато става въпрос за удоволствие, има много продукти, от които да избирате. Освен това, ако търсите страхотен подарък за партньора си (или дори за себе си), включването на играчки в спалнята винаги е добро решение. Използването им нарасна по време на пандемията, както за соло потребители, така и за двойки, които обичат да ги използват заедно и да експериментират.

Пенис колани се предлагат в разнообразни форми, размери и видове. Можете да ги използвате самостоятелно или да ги комбинирате с други играчки за най-доброто изживяване. Това е възможност да достигнете до различни точки на тялото на Вашия партньор.

Готови ли сте за нещо ново?

Много модели са проектирани с допълнителни функции и имат вътрешни и външни ребра, издатини и удължения по дължина, които правят интимните моменти още по-приятни. Позволяват на Вас и Вашата половинка да донесете вълнуващо усещане, което може да не е възможно само с пръсти. Освен това са най-добрите продукт за всички дами, които искат сценарий с размяна на ролите.

Използването им изисква голямо доверие между партньорите. Те могат да създадат уникални мигове на наслада и сближаване. Но това също не означава, че са заместител или заплаха за любовните отношения.

Като цяло играчките, изработени от материали като силикон, ABS пластмаса, стъкло, неръждаема стомана са най-лесни за почистване, най-дълготрайни и най-удобни за използване.

Изследвайте свят на удоволствие и чувствено вълнение. Идеални за хора, които търсят нови хоризонти и искат да подобрят своите изживявания.

Какво трябва да имат предвид двойките?

Най-добрият начин да изберете играчка е да имате предвид следните три неща:

  • не пренебрегвайте предпочитанията на партньора си
  • изберете продукти, които са изработени от безопасни за човешкото тяло материали
  • изберете правилния размер за Вашия партньор.

Коментари

коментара