В Трънско изпращат залеза на 1-ви юли с купон на връх Каменитица

Едни посрещат утрото на 1-ви юли, а други изпращат залеза му. Това ще се случи на поляната в местността Мучи баба в трънското село Ерул, разбра ZaPernik.com.

Тази вечер към 20:15ч. ще започне масово изкачване на връх Каменитица, съобщиха от Трънското туристическо дружество (ТТД).

Върхът е един от най-лесните за изкачване, като растоянието до него е само 1 километър с лек наклон. Но за сметка на това гледката от него е уникална и затова е избран за посрещане на юлския залез. Панорамната гледка позволява да се проследи залеза, който постепенно се скрива зад планините на Краище.

Хората, желаещи да изпратят юлския залез ще направят преход до махала Мучи баба, в близост до която е стан „Под буката“.

За доброто настроение е подготвена и музикална програма. Хората ще бъдат забавлявани от джаз формацията „Джейпег“ и младата рок група Sweet Poison от гр. Монтана.

Сцената е изградена, скарата цвърчи, бирата се изстудява!Носете си доброто настроение и палатки. Музика ще има цяла нощ! – обещават организаторите на събитието. Повеце подробности можете да видите ТУК

Коментари

коментара