Какво огледало да изберем за банята

Селекцията от огледала за баня е впечатляващо разнообразна към днешна дата. Има точно толкова модели, колкото можете да си представите. Тези с лед осветление и с функция против изпотяване са сред любимите за потребителите. Интериорни компоненти като тези се предлагат в малки и в по-големи размери, в овална/кръгла и в квадратна форма, а някои са в комплект с шкаф. 

Каква е ролята на огледалото в банята

Покупката му е с решаваща роля по ред причини, споделят от онлайн магазин Gaudi DS. Едната от тях е приносът му за високата обща естетика в стаята, където релаксираме и се отдаваме на любимите си СПА процедури. Сутрин, обед и вечер, огледалото в банята се използва непрекъснато, което обуславя покупката му като отговорна стъпка, но същевременно и удоволствие за купувачите.

Ролята на този така важен елемент не се изчерпва само с това да отразява образа ни. С него поставяме точката при оформлението на душ зоната и придаваме луксозно звучене на помещението. За да се насладим на точно такава “развръзка”, трябва да заложим на хубав модел, който са е съобразен с останалото обзавеждане и да е с подходящите размери.

Какъв модел да изберем

Много хора споделят, че изборът на огледало за баня ги е затруднил. Това се дължи на прекомерното разнообразие от модели по магазините, което може да ни е от полза, но може и силно да ни затрудни. Сред възможните опции са:

  • решенията с нагревател за подгряване много практичен вариант, който се харесва от всеки. С тях не се стига до типичното замъгляване в резултат на отделените в банята пари по време на къпане. Изработени са от водоустойчиви материали, които повишават износоустойчивите им качества;
  • с лед осветление имат модерно излъчване и са сред честите избори, които клиентите правят. Лед осветителните тела са енергоспестяващи, а touch screen бутонът прави използването на елемента още по-лесен и приятен;
  • козметичните за стена с увеличителни функции подобни допълнения за душ зоната са любими на дамите, които държат на безупречния си външен вид. Използват се при поставянето на грим или при почистването на кожата.

От гледна точка на големината, огледалата за баня варират от 30 до 140 см широчина, което дава възможност да се сдобиете с най-подходящия за вас модел. 

Как да го разположим в помещението

Обикновено поставяме огледалото на централно място стаята за къпане. Позицията му може да е непосредствено срещу вратата, но и на някоя от страничните стени според архитектурата на стаята и местоположението на останалите мебели. Добре е да се съобрази с големината на мивката, за да е естетиката на висота.

Коментари

коментара