ДПС вече работи на терен в Перник

Както хората знаят, за първи път Пернишка област има народен представител от ДПС. Младият политик Александър Несторов  е само няколко месеца в парламента, от името на перничани, но се е фокусирал да покаже на местните какво е ДПС и как то работи по места.

ДПС е много силна и отговорна партия на терен. Работим здраво. Искам перничани да видят как ДПС помага на регионите, в които партията има представителство„, казва Александър пред ZaPernik.com.

Социологическо проучване, с което ДПС разполагаме за град Перник показва, че перничани нямат вяра и надежда, че града и като цяло областта ще се развият в кратки срокове. Има голяма депресия сред местните„, установява младия депутат. „Това ме мотивира допълнително„, заканва се той.

ДПС вече работи на терен. Надявам се, ще разбием много митове, които съществуват за нашата партия и ще покажем на перничани какво означава истинската политика на място. С малкия наличен ресурс, който разполагаме в Перник – засега изразяваща се в един народен представител от Перник се надявам да покажем, че на ДПС му пука за Перник и ДПС е готово да направи много за Перник“, казва новият пернишки депутат Александър Несторов.

Въпреки, че е от София, Александър строи къща в пернишкото село Кладница и само за няколко месеца се ориентира бързо в обстановката в града ни.  От трибуната на Народното събрание от него летят въпроси към министри с пернишки проблеми – най-важният от които и нерешен с десетилетия наред – пътят между Перник и София и големия трафик сутрин и вечер.

В ДПС не имитираме дейност. В ДПС работим така, че нещата да се случват за хората. Надявам се, с подкрепа на перничани да решим много проблеми за града. Перник заслужава много повече„, отпимист е Александър Несторов.

Коментари

коментара