Как да се обличате за полет – изберете модно и удобно облекло

Наближава време за летните ваканции и почивки.

И вие ли сте от хората, които обичат да се излежават на плажа?

Zdroj: Unsplash/Juan Goyache (https://unsplash.com/photos/fEuxs4MLYrU)

Чака ви дълъг полет за следващата далечна морска ваканция и не знаете какво да облечете? Комфортът е от първостепенно значение в този случай.

„Никога не подценявайте силата на обикновена тениска, дънки и яке. Винаги изглеждат много шик.”

– Карл Лагерфелд

Но освен дама на ниво, вие трябва да сте и модерни. Всичко, от което се нуждаете, е Modivo код за отстъпка и можете да купувате модерни дрехи на изгодни цени. Но първо трябва да сте запознати със съвременните модни трикове.

Комфорт винаги и навсякъде

В миналото не са били представителни, но сега са доста често срещани. Става въпрос за спортните комплекти или анцизи, които в последните няколко години са на мода. Интересният и в същото време чуден стил на обличане става все по-модерен.

Спортните панталони вече се носят в магазини, на спортни събития, в ресторанти и дори в училище или на работното място. В това отношение не нужно да се ограничавате.

Възползвайте се от Аnswear код за отстъпка и купете нещо за вас или за любимите си хора.

Съвсем спокойно си облечете спортен комплект за полета и ще се почувствате като у дома си на дивана, докато седите на седалката в самолета. И като бонус ще бъдете модерни.

Не се страхувайте от буквата А

Интересна тенденция се е наложила и в областта на тениските и роклите. Може би сте забелязали, че много се носят обемни дрехи. Така че, ако имате няколко излишни килограма, можете спокойно да се скриете в тях. На мода са роклите и блузите, с кройка на буквата А.

В допълнение хоризонталните райета също са много модерни. Въпреки че леко разширяват фигурата, в момента това изобщо няма значение.

По време на дълъг полет изобщо не бихте се чувствали комфортно в тесни дънки. Те ще ви притискат корема през цялото време. Дори тясна тениска не е добър избор в този случай. Ето защо посегнете към свободни, широки модели. С дрехи с волани също няма да сгрешите. И те са много популярни в момента.

Цветовете и обувките са важни

По отношение на цветовете – през лятото ще са модерни много наситени нюанси. Неонът отново е на пиедестал и буквално можете да блестете в самолета в розови, лилави, оранжеви или зелени дрехи.

Да не забравяме и слънчевото жълто. То се „качи на трона“ още преди няколко години. Ще бъде актуален както в силни, наситени нюанси, така и в по-земните варианти.

Преди всичко, обаче, обуйте удобни маратонки в самолета. Въпреки че са много модерни обувките на висок ток, в този случай те изобщо не са добър избора за вас. Трябва да се чувствате добре в собствената си кожа. Не забравяйте, че пътуването отнема само няколко часа и след това можете да бъдете красиво облечени до края на почивката си.

Коментари

коментара