БЛАГА ВЕСТ? Антония Петрова – бременна за втори път, но го крие

Наскоро перничанката, която тъне в лукс и не се притеснява да го демонстрира, се похвали как любимият и мъж е отварял скъпи стриди през нощта, защото на жена му се е прияло. А това не е ли присъщо за бременните жени?

Антония Петрова-Батинкова вече е в средата на седмия месец и се очаква да роди в средата на лятото. Блондинката от Перник продължава да крие от медиите и последователите си в социалните мрежи, че ще дари мъжа си с втори наследник. Носителката на титлата „Мис България 2009“ ежедневно залива социалните мрежи с по 20-25 снимки, но само в близък план или със скрит с маркова чанта корем. Тоца е решила да пази в тайна радостната новина и да оповести чак след като роди, пише вестник „Уикенд“.

Съпругата на милионера Ивайло Батинков била суеверна и смятала, че към нея има много негативна енергия и заради това не искала да се показва с корем. Бъдещите родители все още крият какъв ще е полът на бебето, но най-вероятно ще е момиче и ще бъде кръстено на някоя от бабите. Антония се хвалела, че кара много лека бременност и заради това не спира да пътува, защото се чувства прекрасно. 37-годишната миска е твърдо решена отново да даде живот по естествен начин, а не с така модерното секцио. Антония е една от малкото родни звезди, която се престраши да роди по естествен път и дори агитира други майки да дадат нов живот по начина по който майката природа е отредила. „Мис България“ и съпругът й Ивайло Батинков имат един син – Благовест, който се роди преди 3 години.

„За мен е важно бебето да е добре. А и Ивайло държеше да бъде до мен в този момент, така че това ми е достатъчно. Все пак, освен всичко друго, той е лекар, прави по няколко операции всяка седмица“, сподели след първото раждане Антония и най-вероятно таткото ще присъства и сега при появата на второто им дете.

Блондинката не спира да е активна в социалните мрежи, където става за смях с вида си. Тоца определено не е попаднала на добър пластичен хирург, който по-скоро я е орезилил, отколкото разкрасил. Госпожа Батинкова прилича на добре запазена 55-годишна жена, но не й и 37-годишна миска. Антония си е издялкала носа до комичен вид, който изглежда миниатюрен на фона на гротеските й устни и странна брадичка. Перничанката е претърпяла цялостен ремонт на лицето си, който се е състоял преди да забременее и сега се хвали с новото си лице. След като спечели титлата „Мис България“ Антония бе осмивана, но в сравнение с днешната й визия, перничанката си бе направо красавица пред няколко години. Тоца бе първата със силиконов бюст, което в последствие се превърна в традиция за носителките на короната, научи „Уикенд“.

Снимките са взети от фейсбук профила на Антония Петрова

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: