Кои мъжки маратонки се съчетават с елегантно облекло?

Създадени като обувка за спорт, мъжките маратонки си извоюваха място в ежедневието на всеки уважаващ себе си джентълмен. Има си модели за всичко – за свободно време, за фитнеса и дори такива, допълващи съвършено по-елегантно облекло. Придържайки се към няколко основни правила, можете винаги да носите мъжки сникърси и да изглеждате отлично независимо от повода.

Съобразете и сортирайте своите сникърси според повода

Въведете разделение в гардероба си и разделете своите маратонки по повод. Тези, които са за ежедневни разходки могат да са във всякакви цветове и форми. Достатъчно е да ви харесват, да са ви удобни и да си отиват с чифт дънки. Обувките за спорт можете да подберете по характеристики – дишащи, с мемори пяна, антишок пети; за бягане, фитнес и т.н. Третата група сникърси мъжки са елегантните модели, които лесно можете да съчетаете с визия за по-специален повод, който изисква по-представително облекло. Носете всеки от видовете обувки приоритетно за определения повод – ежедневие, спорт, специални моменти. Огромно разнообразие от модели за всеки повод и визия ще откриете на място и онлайн в магазини CCC.

Изберете луксозни и изчистени модели за по-елегантна визия

Моделите мъжки сникърси, които отиват на по-стилен аутфит имат определени характеристики. Те са по-висок клас, обикновено са в един цвят и имат изчистен, представителен вид. Това им позволява да се съчетаят чудесно с елегантна визия. Чудесни идеи за комбиниране са подобен тип монохромни мъжки сникърси със сако и панталон с риза или подходяща тениска, блейзър, късо палто или полошърт. Придават закачливо, младежко излъчване. Освен традиционните черно и бяло, които хармонират прекрасно с почти всеки елегантен аутфит, можете да изберете и по-смели цветови решения, които да съответстват на по-раздвижена и ярка визия за специален повод.

Мъжки сникърси и костюм

Да, те си отиват и определено имат място в една обща визия. Ежедневните мъжки сникърси със син или сив костюм са прекрасно решение за визия, стига да са изчистени. За да не грешите при съчетанията, придържайте се към едно просто правило: плътни класически цветове – бяло, черно, тъмносиньо. Царят сред мъжките сникърси, който си отива с буквално всичко, са тяхно величество класическите бели маратонки. В комбинация с класически костюм с втален панталон, те са супер визия за офис, в който правилата са по-лежерни. Така получавате не само впечатляваща визия, но и комфорт.

Дизайнерските маратонки

Варират в широк ценови диапазон, който достига до небосклона за ексклузивните модели. Дизайнът им варира от спортен, до изчистен и елегантен. Именно последните минималистични решения са тези, които можете да си позволите за отличителен повод, когато искате да изглеждате стилно. По-разточителните мъжки сникърси с повече орнаментика и детайли, сами по себе си са достатъчно впечатляващ детайл към всеки аутфит. Затова, внимателно трябва да се съчетават с по-изчистени дрехи – деним, ризи, кожени и спортни якета. Правилото е просто – ако маратонките са по-впечатляващи, обирате другите детайли по визията.

Носете своите мъжки сникърси за спорт, ежедневието, специални поводи с увереност и се грижете за тях, за да ви служат дълго. Открийте любими модели онлайн и на място в магазини CCC. Отличете се със стил!

Коментари

коментара