Защо 4=3 в курорта Мальовица през март?

От началото на ски сезона от комплекса Мальовица обявиха няколко приятни изненади за гостите на курорта, които срещнаха огромно одобрение от клиентите. Почти всички бяха свързани с намаления на цените, както на ски услугите, така и за настаняване. От курорта решиха да зарадват любителите на планината през зимата с още добри предложения и през месец март.

Поредната примамлива оферта за посещение на Мальовица е за втората половина на месец март. От комплекса обявиха, че всички гости на хотел Мальовица, които резервират 4 или повече нощувки, получават 1 безплатна. В цената са включени настаняване в реновирана стая, много добра закуска, паркинг, WiFi и ползване на уелнес зона. Каква по-добра оферта?

Пистите Ръждавица и Улея Стената, които са гордостта на курорта, са подходящи, както за средно напреднали, така и за хората с достатъчно практика в карането на ски и сноуборд. В курорта има и специално обособен учебен плац за всички онези, които за първи път се качват на ски или сноуборд. Предлагат се и индивидуални и групови уроци от учители.

През тази година децата от 7 до 12 години ползват ски карти в курорта на по-ниски цени, а всички деца до 7 години могат да карат ски и сноуборд напълно безплатно.

В последната година курортът Мальовица претърпя огромна промяна. Ски съоръженията са обновени, монтирано бе осветление по ски пистите, а едноименният хотел бе изцяло ремонтиран и посреща гостите си в модерни стаи и прекрасен ресторант със стъклена фасада, с гледка към връх Мальовица. Посетилите курорта показват одобрението си за всички промени с охота в социалните мрежи с множество снимки и положителни отзиви. Доказателство за положителната промяна в курорта идва и от оценката от 9,2 в най-голямата платформа за хотелски резервации.

От курорта Мальовица обещаха специални промоции и през априлската ваканция, които ще обявят съвсем скоро.

Коментари

коментара