Кметът на Перник се преби

Кметът на Община Перник Станислав Владимиров се преби и стана за смях пред стотици хора, зрители на благотворително събитие тази вечер, видя „За Перник“.

На събитието кметът се включи като част от спортен отбор. Докато излизаше на сцената се спъна в осветлението на събитието и се претрепа. Веднага стана, изправи се и отиде на терена. Станката игра около 7-8 минути, след което излезе, според водещия на събитието в „заслужена почивка“, на което хората се изсмяха.

В края на мини мача имаше и търг със спортни артикули, сред които и албум на Христо Стоичков. Една от големите суми в търга бе на участник, който наддаде 2 000лв. за трико за борба на шампиона от Перник Иво Ангелов.

Благотворителното събитие се проведе в помощ на 13-годишният млад футболист Стивън от Перник, който се нуждае от скъпоструваща операция в Германия. Стиви страда от Сарком на Юинг и за да пребори болестта са му нужни около 400 000 евро за лечение.

В помощ на момчето вече се обединиха редица футболни клубове не само в Перник, но и в страната. Подкрепата си за Стиви даде и Димитър Бербатов. Много бизнеси и школи откликват на молбата за помощ и работят за благотворителната кауза. Защото всеки лев е решаващ.

Ако искате да помогнете, можете да го направите :

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов

Коментари

коментара