Kaufland предизвиква децата да развиват своята креативност с нова кампания

Артистичните стикери Fixeez заместват емотиконите и събират популярни тийн влогъри и инфлуенсъри 

Kaufland България стартира нова кампания, с която предизвиква деца от различни възрасти да развиват своята креативност. Fixeez се превръщат в новите емотикони, чрез които всеки може да изрази своя стил и настроение, но в реална среда. С тях компанията дава възможност на феновете на метода DIY („направи си сам“) да се забавляват с колекция от 26 стикера, които могат да се лепят върху различни повърхности. Предимство е, че могат да бъдат фиксирани и върху текстил с помощта на ютия.

В предизвикателството по креативност се включват едни от любимите тийн влогъри и инфлуенсъри – Изи Овчарова, позната като @izieqka и BALLAN, които ще вдъхновяват младежите с различни „задачи“ и идеи как да използват стикерите и да се забавляват. В края на тази седмица стартира първият „Конкурс за дизайн на Fixeez тениска“ в Instagram профила на Kaufland България и всеки ще може да се развихри и да твори върху бяла тениска с Fixeez. Най-добрите идеи и проекти ще получат специални награди.

Клиентската програма за лоялност, част от която е колекцията, стартира на 7.02 и до 27.03. за всяка покупка над 25 лева клиентите на Kaufland ще могат да получат стикер от колекцията на Fixeez. Като допълнение стикерите ще имат и свое място – специалният несесер, върху който всеки да залепи своите Fixeez герои.

Едно от основните предимства на стикерите са, че могат да се отлепят и залепят повече от веднъж, могат да служат за декорация на различни предмети и аксесоари, както и да се използват за поправяне нa дрехи и различни проекти тип „направи си сам“. Всички стикери в кампанията са изработени от рециклирана пластмаса, като по този начин веригата за пореден път затвърждава позицията си на социално отговорна кампания, която прилага реални бизнес мерки с цел опазване на околната среда.

В следващите седмици други популярни сред младежите лица ще се включат в кампанията. Тъй като креативността и забавленията са за да се споделят с приятелите, BALLAN ще предизвика всеки да предаде доброто настроение като залепи Fixeez на гърба на свой приятел. Кой ще се включи може да се проследи с #GotYourBackChallenge.

Предвидена е и мисия за феновете на гейминга – те ще трябва да се включат в специалния Fixeez сървър в Minecraft заедно с Gabinka, Данаил Чолаков и Gothika 47.

Като част от цялостната си политика за развитие Kaufland България успешно успява да ангажира децата и младежите с различни проекти и инициативи. Компанията традиционно обръща внимание на теми, свързани със здравословно хранене и активност, любознателност и забавление, в чиято основа е грижата за околната среда. Част от проектите на веригата са кампанията „Свежите Супергерои“ и футболните турнири за деца, образователната изложба с Музейко #ЗаеднодействайСМузейко, посветена на разделното събиране и преработката на отпадъци, партньорството с WWF и програмата Panda Labs за младежи между 15 и 25 години и тяхното дейно участие в разрешаване на екологични проблеми. Като допълнение към това, през 2021 г. веригата стартира и първия ритейл подкаст у нас -„Истории от рафта“, в който на фокус отново са младежите и темите, които ги вълнуват.

За Kaufland България:

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Коментари

коментара