Азис с къдриците на Кеца, целува се с най-добрия приятел на Папи Ханс (СНИМКА)

Скъдриците на естрадната легенда Васил Найденов се появи на последното си тв интервю Азис.

Краля на попфолка разкри в профилите си в социалните мрежи, че косата му е предоставена от Дима Тодорова, която първо на Кеца сложи къдрици преди 20 г., но са му ги оформили в друг салон. „Чудя се дали да изляза с този потник, или ще дойде в повече“, запита той почитателите си със снимка от гримьорната.

Дворец

Азис се похвали, че си е преизпълнил плана за целия живот, тъй като „Хабиби“ има 1 милиард гледания в YouTube, а друг негов хит – 100 милиона за няколко месеца. Пред Диана Любенова се похвали, че е спал в леглото на Майкъл Джексън. „В Румъния ме вкараха в един дворец, който е бивша резиденция на Николае Чаушеску. Там ме посрещна една дребна женица като във филм на ужасите. Но когато отидох до леглото му и започнах да пипам възглавницата му от пух, се просълзих“, разказа певецът. Призна още, че иска да твори в Америка, да бъде приятел с Мадона и си пожела „Грами“. Вече нищо не го радва и няма проблем да зареже музикалната си кариера и да стане барман, готвач или чистачка.

Баня

Обори и актуалните слухове, че е снимал дъщеря си в новия клип с Папи Ханс. В тази роля е гаджето на поета-певец – актрисата Сара Драгулева, която е доста по-голяма от неговата наследница в живота. В същото време най-добрият приятел на изпълнителя на „Кекс“ си пусна снимка в социалните мрежи как се целува с Азис. Радослав Кузманов е известен инфлуенсър, който облича розов халат за баня, за да отправи послание, изписано от табела, из различни точки на страната и чужбина.

 

Източник и колаж: Телеграф

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: